Đuzel promijenio dres, HDZ nakon pet godina opet vlada Imotskim

ante-djuzel Imotski gradonačelnik Ante Đuzel te još četiri imotska haespeovca iz gradskog vijeća su u srijedu potpisali pristupnicu HDZ-a, čime je HDZ, nakon pet godina provedenih u oporbi, ponovo preuzeo vlast u Imotskom.

Transfer je već neko vrijeme najavljivan, na naki ga je način potvrđivao i sam Đuzel, ističući da je Imotskom nužna pomoć “direktno od Vlade”.

“Moj gradski proračun slabo se puni. Istina, ne dolazi u pitanje redovno servisiranje plaća zaposlenim u gradu, ali borim se da ljudi iz Imotskog i Imotske krajine ne odlaze izvan svoga rodnog kraja. Imotskom, ma kakva situacija bila u Hrvatskoj, mora se jednom konkretno pomoći, i to direktno od Vlade. Treba nam gospodarski zamah, nova radna mjesta, a to mi sami ovdje ne možemo realizirati”, izjavio je Đuzel koncem svibnja za “Slobodnu Dalmaciju”.

Ivan Glibota Crni, povjerenik HDZ-a za grad Imotski, jučer je u programu Radio Imotskog potvrdio da su Đuzel i četri HSP-ova vijećnika prešli u HDZ, ali imena vijećnika nije htio otkriti. Glibota je također najavio da se već sljedećih dana očekuju intenzivni razgovori s čelnim ljudima HDZ-a, da su dogovoreni posjeti visokopozicioniranih stranačkih dužnosnika HDZ-a, a riječ će biti o poboljšanju životnih uvjeta i gospodarske situacije u Imotskom.

2 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*