Imota u Lisinskom – humanitarna večer za imotsko rodilište

imlisinski Nakon uspješno organizirane prve humanitarne večeri Imotske krajine “Imota u Lisinskom”, organizatori su najavili novo izdanje imotske humanitarne večeri za utorak, 7. prosinca 2010., u Koncertnoj dvorani “Vatroslav Lisinski” u Zagrebu.

Prošle godine je u “Lisinskom” prikupljeno 200 000 kuna, koje su donirane djeci sa posebnim potrebama u Imotskom i Dubravi, a ovogodišnja humanitarna misija usmjerena je prema opstanku rodilišta u Imotskom.

Kompletan prihod bit će doniran za uređenje i opremanje ove ustanove koja je trenutno zatvorena, a organizatori su u svojim nastojanjima dobili podršku Ministarstva zdravstva i socijalne skrbi, svih jedinica vlasti s područja Imotske krajine, Grada Zagreba i mnogih drugih.

U programu ovogodišnje večeri nastupit će grupa Dalmatino, grupa Feminem, Klapa Neviste, Klapa Bratovština, Mate Matišić, brojna kulturno – umjetnička društva i mnogi drugi. Nakon glavnog programa pripremamo domjenak sa specijalitetima iz Imotske krajine za sve posjetitelje i izvođače.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*