Imota u Lisinskom 14. studenoga, voditelji Miroslav Škoro i Vedran Mlikota

mlikota-skoro Sada već tradicionalna humanitarna manifestacija “Imota u Lisinskom” održat će se u ponedjeljak, 14. studenog 2011., s početkom u 19.30, u K.D Vatroslava Lisinskog.

U dvosatnom kulturno-zabavnom programu kroz koji će nas voditi Miroslav Škoro i Vedran Mlikota predstavit će se bogata kulturno-povijesna baština Imotske krajine, a u revijalnom dijelu programa nastupit će Miroslav Škoro i njegov prateći sastav i gosti iznenađenja.

Imota u Lisinskom ove se godine održava po treći put, 2009. godine prihod manifestacije u iznosu od 200 tisuća kuna doniran je Centru za odgoj i obrazovanje u Dubravi te OŠ Imotski za učenike s posebnim potrebama.

Prihod druge manifestacije održane 2010. godine u iznosu od 300 tisuća kuna je utrošen za mobilni Inkubator, sterilizator i ultrazvuk koje smo donirali još uvijek zatvorenom rodilištu u Imotskom, a trenutno ga koristi jedinica Hitne medicinske pomoći u Imotskom.

Sve zavičajne udruge Imoćana u Zagrebu, kao suorganizatori ove manifestacije, pripremit će u foajeu dvorane domjenak sa gastronomskim specijalitetima Imotske krajine, tako da će prisutni nakon službenog programa imati priliku degustirati vrhunska imotska vina, domaći pršut i nadaleko poznatu Imotsku tortu.

Cjelokupni prihod ovogodišnje Humanitarne večeri “Imota u Lisinskom” ulazi u novoosnovanu “Zakladu Imota” koja će kontinuirano skrbiti nad raznim humanitarnim potrebama pojedinaca, udruga i institucija na području Imotskog i Imotske krajine

Ulaznice za ovu manifestaciju mogu se kupiti na blagajni KD Vatroslav Lisinski po cijenama od 50, 80, 100, 120 i 150 kuna putem internet stranice www.ulaznice.com.hr te na prodajnim mjestima diljem Hrvatske.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*