Mlikota, Škoro i prijatelji priredili nezaboravnu večer u Lisinskom

imota-lis-2011 U ponedjeljak večer je u Koncertnoj dvorani Vatroslava Lisinskog održana treća po redu humanitarna priredba pod nazivom “Imota u Lisinskom”. Nešto više od 1200 Imoćana koji žive i rade u Zagrebu,ali i njihovih prijatelja te onih koji su za tu priliku pristigli iz mnogih mjesta Imotske krajine, uživalo je u dva i pol satnom zabavnom programu koji su pripremili Vedran Mlikota i Miroslav Škoro uz pomoć zavičajnih udruga Imotske krajine.

U programu su uz Škoru i Mlikotu nastupili Klapa Kampanel,te kao gosti Vid Balog, Davor Dretar Drele, Anja Šovagović te brojna kulturno – umjetnička društva. Publici se obratio i prvi predsjednik Hrvatskog sabora dr Žarko Domljan. Nakon koncerata u foaeu dvorane održana je i prezentacija gastronomskih specijaliteta i vina Imotske krajine.

Ono po čemu se pamte manifestacije kao što je Imota u Lisinskom jest njen humanitarni karakter. Naime, kompletan prilog od ulaznica i sponzora biti će doniran Udruzi civilnih invalida Imotske krajine, riječi su člana organizacijskog odbora Maria Ćužića. Posebnu zahvalu za ovu, ali i prethodne dvije slične manifestacije treba u prvom redu zahvaliti vrijednim entuzijastima iz mnogih udruga Imoćana koji rade i djeluju u Zagrebu.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*