Otvoren shopping centar “Park & Shop”

parkandshop Jutros je u Imotskom otvoren devet milijuna eura vrijedan shopping centar “Park & Shop”. Na 10.000 kvadrata centar zapošljava 250 ljudi. Gradonačelnik Imotskog Ante Đuzel izjavio je kako su to goleme brojke koje je predstavljaju značajnu potporu imotskom gospodarstvu.

Petak bi ujedno trebao biti i početak nove etape u razvoju Imotskog i Imotske krajine, u prvom redu zbog obećanja jednog od čelnih ljudi “Agrokora”, Ante Todorića juniora, o konačnom poboljšanju odnosa na relaciji “Agrokor” – Imotska krajina, i početku investiranja te grupacije u Imotsku krajinu.

Kako je rekao Todorić junior, “Agrokor” će uložiti u izgradnju otkupnog centra za poljoprivredne proizvode u sklopu prve braniteljske poljoprivredne zadruge “Imoćanka”.
Novi život u Imotskoj krajini

Svečanost otvaranja počela je državnom himnom, nastupom Gradske glazbe Imotski i blagoslovom objekta od strane imotskoga gvardijana fra Zorana Kutleše. Zatim je Ante Todorić senior, uz gromoglasni pljesak, otkrio veliki kameni spomenik Matanu, rad Ljubomira Žužula.

U blizini su bili i “Matani iz Zagvozda” sa živopisnim torbama i odjećom iz vremena korpara. Svečanim rezanjem vrpce, “Park & Shop” otvorili su župan Ante Sanader, potpredsjednik Uprave “Agrokora” Ante Todorić junior, investitor trgovačkog centra Vedran Malenica i imotski gradonačelnik Ante Đuzel.

“Ovo je veliki dan za Imotski, za mene kao investitora posebno, jer smo danas okrenuli novu stranicu u poboljšanju uvjeta života u Imotskom”, istaknuo je vidno uzbuđen Vedran Malenica, većinski vlasnik “Park & Shopa”, koji je u njegovu izgradnju utrošio devet milijuna eura.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*