U imotskim trgovinama u kasice za Noru prikupljeno 10.000 kuna

nora-kasiceKulturna udruga mladih iz Proložca objavila je da su u humanitarnoj akciji za Noru Šitum prikupili 10 tisuća kuna koje će donirati na račun udruge Hrabro dijete.

“‘Humanitarna kasica za Noru’ koju je pokrenula udruga mladih KUM Proložac je završila nakon sedam dana za vrijeme kojih su građani Imotske krajine imali mogućnost u svojim dućanima ostaviti prilog za potrebe liječenja Nore Šitum. Nakon prebrojanih kasica iz udruge KUM su poručili kako su prikupili 10 000 kuna koje će donirati na račun udruge Hrabro dijete”, izvijestili su iz Udruge, javlja Večernji list.

Dodali su da su se akciji odazvali brojni građani Imotske krajine koji su novac mogli ostaviti u 37 dućana diljem tog područja. Iz Udruge se zahvaljuju svima koji su pomogli u akciji.

“Zahvaljujemo se tvrtkama Pekanović, Pivac, Tommy, Studenac, Konzum, Lidl te drugim malim dućanima s područja Imotske krajine koji su nam omogućili postavljanje kasica na svojim prodajnim mjestima. Ponajviše hvala svim našim sugrađankama i sugrađanima čiji su prilozi popunili naše kasice!”, objavila je udruga KUM na svojoj FB stranici.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*